CZEKOLADA SUROWA CAPPUCCINO MIGDAŁOWE Z MORWĄ BIO 50 g - COCOA
Opis
Delikatniejsza od pozostałych czekolad surowych marki Cocoa. Aby wyczuć charakterystyczne nuty kawy i morwy, warto zamknąć oczy i "wsmakować "się w nią któregoś leniwego popołudnia.
Czekolada robiona ręcznie z nieprażonych ziaren kakaowca Criollo, bogata w magnez, potas i żelazo. Składniki pochodzą z upraw ekologicznych.
Czekolada posiada niski indeks glikemiczny IG-35. Doskonała dla diabetyków i osób dbających o linię.
Składniki: surowe ziarno kakaowca*, cukier palmowy*, masło kakaowe*, migdały*, morwy białe*, kawa mielona*.
*składniki pochodzące z upraw ekologicznych
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.