Bulion warzywny w proszku BIO 100 g Natur Compagnie

Opis
SKŁADNIKI sól morska, maltodekstryna*, marchew* (12%), seler* (12%), surowy cukier trzcinowy*, cebula* (6,2%), ekstrakt z drożdży*, por* (2,4%), pietruszka*, olej słonecznikowy*, kurkuma*, skoncentrowany sok warzywny* (marchew*, cebula*), kwiat muszkatołowy*, pieczarki*, lubczyk*, dynia*, korzeń lubczyku*, czosnek*, nasiona kopru włoskiego* (*certyfikowany składnik ekologiczny)
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Rozcieńczyć w ciepłej wodzie lub dodać podczas gotowania. Producent zaleca dodać 1 łyżeczkę (5 g) do 0,25 litra wody.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 20 kJ / 5 kcal
Tłuszcz: 0,1 g; w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g;
Węglowodany: 0,8 g; w tym cukry: 0,3 g;
Białko: 0,1 g;
Sól: 0,6 g
INFORMACJA ALERGENNA Może zawierać mleko, zboża zawierające gluten, soję, gorczycę, jaja.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym miejscu.