rabat

przelewy24

Yango

yango certyfikat oficjalnego partnera

Budyń czekoladowy bezglutenowy BIO 43g Natur Compagnie

budyń czek.jpg
  • nowość
Dostępność: duża ilość

Opis

SKŁADNIKI skrobia kukurydziana*, kakao w proszku odtłuszczone* (30%), ekstrakt waniliowy*, sól morska (*certyfikowany składnik ekologiczny)

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g PRODUKTU PRZED PRZYGOTOWANIEM

Warość energetyczna: 454 kJ / 108 kcal;

Tłuszcz: 3,3 g; w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 2,1 g;

Węglowodany: 15,8 g; w tym cukry: 11,0 g;

Białko: 3,4 g;

Sól: 0,1 g;

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA (na 500 ml mleka)

1. Zawartość torebki wymieszać z 6 łyżkami zimnego mleka (3,5% tłuszczu) i 2 łyżkami cukru trzcinowego.

2. Pozostałe mleko zagotować.

3. Zdjąć garnek z ognia i wlać rozmieszany proszek.

4. Ciągle mieszając gotować jeszcze przez chwilę.

5. Gotowy budyń przelać do salaterek i schłodzić przez co najmniej 4 godziny.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

INFORMACJE ALERGENNE Może zawierać mleko (łącznie z laktozą), soję, gorczycę, seler, jaja.

do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy od home.pl