
Baton liofilizowany malina w czekoladzie 20 g, CELIKO






Opis
OPIS PRODUKTU FRUPP Malina w czekoladzie to liofilizowany baton malinowy oblany pyszną, wysokiej jakości czekoladą o zawartości kakao min. 70%. FRUPP to pierwszy dostępny na rynku baton ze świeżych owoców. Jest produkowany z wykorzystaniem liofilizacji – techniki bardzo bezpiecznej dla wartości odżywczych zawartych w owocach i warzywach. Baton jest bez dodatku konserwantów, tłuszczu i soli. To idealna przekąska na każdą chwilę dnia – w pracy, w szkole, w domu i w podróży. SKŁAD PRODUKTU Liofilizowany baton malinowy: maliny (31%), zagęszczone soki owocowe (ekstrakt z owoców drzewa karobowego, zagęszczony sok jabłkowy, zagęszczony sok z winogron), trehaloza, maltodekstryna, substancja żelująca: pektyny. Czekolada 50%: miazga kakaowa, cukier, tłuszcz kakaowy, emulgatory: lecytyny (z soi), ekstrakt z wanilii. Masa kakaowa w czekoladzie minimum 70%. SPOSÓB UŻYCIA Produkt gotowy do spożycia. WARTOŚCI ODŻYWCZE (na 100g produktu) kJ 1858 kcal 445 Tłuszcz 20 Kwasy 13 Węglowodany 54 Cukry 44 Białko 6 Sól 0,04 Błonnik 14