ALGI MORSKIE SUSZONE - KOMBU BIO 100 g PORTO MUINOS
Opis
Suszone w temperaturze poniżej 42°C. SPOSÓB PRZYGOTOWANIA Moczyć w wodzie przez 20 minut, następnie zmienić wodę i moczyć przez kolejne 20 minut.
Po namoczeniu Kombu powiększa objętość do siedmiu razy w stosunku do swojej suchej wagi. Gotować według uznania ok. 35 - 40 minut
SKŁADNIKI algi morskie kombu* (Laminaria ochroleuca) (*certyfikowany składnik ekologiczny)
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 183,5 kcal / 759,6 kJ;
Tłuszcz: 2,1 g; W tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,59 g;
Węglowodany: 16,4 g; W tym cukry: < 0,5 g;
Błonnik: 35,3 g;
Białko: 7,1 g;
Sód: 2,35 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.