SUBSTYTUT JAJ W PROSZKU BEZGLUTENOWY BIO 20 g - BIO VEGAN
Opis
Opakowanie odpowiada 4 jajom.
SKŁADNIKI substancja zagęszczająca: mączka chleba świętojańskiego*, mąka kukurydziana*, białko lnu*, białko słonecznika* (*składniki ekologiczne).
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1349 kJ/324 kcal;
Tłuszcz: 8,4 g; w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,2 g;
Węglowodany: 14 g; w tym cukry: 6,6 g;
Błonnik: 37 g;
Białko: 30 g;
Sól: 0,04 g
SPOSÓB UŻYCIA łyżeczka proszku (5 g) i 50 ml wody gazowanej zastępuje jedno całe jajko. Nie nadaje się do przygotowania jajecznicy lub jajka sadzonego.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA Przechowywać w suchym miejscu, chronić przed ciepłem.
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.